«Таємне вторгнення»: кого у всесвіті Marvel грає зірка «Гри престолів» Емілія Кларк

22 июня 2023,  15:25 | Новости сериалов

У середу, 21 червня, на платформі Disney+ вийшла прем'єрна серія нового міні-серіалу від Marvel Studios «Таємне вторгнення», де ключову роль грає британська акторка Емілія Кларк, відома за роллю Дейнеріс Таргарієн у хітовому фентезі «Гра престолів».

Супергеройський міні-серіал «Таємне вторгнення», чиї події будуть розвиватися у світі після подій блокбастера «Месники: Завершення», буде частковим сиквелом «Капітана Марвел», адже продовжить тему боротьби зі скруллами, іншопланетянами, що можуть набувати форму будь-якої людини. Коли лихі скрулли намагаються захопити владу на Землі, Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон) і Талос (Бен Мендельсон) знову об'єднають свої сили, щоб зупинити їх.

Також серіал представить нових персонажів кіновсесвіту Marvel, одну з яких втілить Мати драконів. Її героїня буде брюнеткою і... не з цієї планети.

В «Таємному вторгненні» героїню Кларк звуть Г'айа; вона є донькою Талоса, тобто вона теж є скруллом і може міняти свою зовнішність. Кларк каже, що її героїня має «своєрідні риси характеру панка», і додає, що те, що «вона була дитиною-біженцем, загартувало її». Разом з цим Г'айа не довіряє Ніку Ф'юрі, адже він не знайшов для скруллів новий дім, як обіцяв.

Бен Мендельсон зізнається, що дуже нервував, дізнавшись, що цю роль зіграє Кларк, адже він є великим шанувальником «Гри престолів» та її Дейнеріс.

Друга серія «Таємного вторгнення» вийде у наступну середу, 28 червня.

1013 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: