Емілія Кларк зіграє у двох біографічних фільмах

25 апреля 2024,  23:02 | Кастинг

Після своєї минулорічної подорожі до всесвіту Marvel зірка популярного фентезі «Гра престолів» Емілія Кларк, яка підтримує Україну, обрала для себе кілька більш серйозних проєктів, де вона втілить реальних жінок.

У біографічній драмі «An Ideal Wife» («Ідеальна дружина») Кларк зіграє Констанс Ллойд, лідерку антикорсетного руху та дружину письменника Оскара Вайльда, яка пережила сексуальне пробудження, коли дізналася, що Вайльд був гомосексуалістом.

Режисеркою і сценаристкою стрічки виступає Софі Гайд.

Ще одним майбутнім байопіком у фільмографії Кларк буде драма «McCarthy» («МакКарті»), яка представить особистий погляд на впливового колишнього політика Джозефа МакКарті, який прославився тим, що став рушійною силою антикомуністичних і антигомосексуальних політичних настроїв у США під час холодної війни.

Роль МаКарті виконає зірка супергеройського екшену «Людина зі сталі» Майкл Шеннон, тоді як Кларк зіграє Джин Керр, його дружину.

У режисерському кріслі цього байопіка знаходиться Вацлав Мархоул.

Яку з цих двох стрічок за участю Матері драконів ви чекаєте найбільше? Минулого року акторку можна було побачити у супергеройському міні-серіалі «Таємне вторгнення» та науково-фантастичному фільмі «Репродукція майбутнього».

224 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: