У серіалі «Таємне вторгнення» з'явився персонаж з фільму «Чорна вдова»

27 июля 2023,  00:49 | Новости сериалов

П'ята серія міні-серіалу «Таємне вторгнення» показала зустріч Ніка Ф'юрі з одним персонажем, якого ви могли раніше бачити у супергеройському екшені «Чорна вдова».

Супергеройсько-шпигунський серіал «Таємне вторгнення», події якого відбуваються після подій блокбастера «Месники: Завершення», показує протистояння Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон) і його давнього друга Талоса (Бен Мендельсон) зі скруллами під керівництвом лиходія Гравіка (Кінгслі Бен-Адір), які намагаються розв'язати Третю світову війну.

Щоб перемогти скруллів, Ф'юрі має залягти на дно і зійти з радарів, тож у п'ятій серії звертається по допомогу до Мейсона (О.Т. Фагбенлі), який раніше вже робив фальшиві паспорти і навіть знайшов старий гелікоптер для Наташі Романової (Скарлетт Йоханссон) під час подій її сольника «Чорна вдова».

Мейсон працює на ЦРУ і, очевидно, має хист допомагати колишнім агентам Щ.И.Т.а. Поки невідомо, чи повернеться він ще у якихось проєктах Marvel.

Ви також можете знати цього актора, який родом з Лондона, за популярними серіалами «Оповідь служниці», «МиПрогоріли» і «Перша леді». В останньому він втілив колишнього президента США Барака Обаму.

Фінальна серія «Таємного вторгення» вийшла у середу, 26 липня.

Нік Ф'юрі повернеться у блокбастері «Марвели», що вийде 9 листопада.

669 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: