Бородатий Нік Ф'юрі, брюнетка Дейнеріс і вибухи у Москві в новому трейлері серіалу Marvel «Секретне вторгнення»

7 апреля 2023,  19:36 | Новости сериалов

Другий трейлер супергеройського серіалу від Marvel Studios «Секретне вторгнення» (також відомого як «Таємне вторгнення») показує епічне повернення легендарного Семюела Л. Джексона в образі Ніка Ф'юрі.

Серіал «Секретне вторгнення», події якого розвиваються після подій блокбастера «Месники: Завершення», покаже, як супершпигун Нік Ф'юрі та іншопланетянин Талос з фільму «Капітан Марвел» знову об'єднають свої сили, щоб зупинити скрулів, які проникли у вищі ешелони кіновсесвіту Marvel.

Найкращий момент трейлера: вибухи у Москві, які ви можете побачити на початку. У мережі вже жартують, що це пророчі спойлери про долю держави-терориста, що розв'язала повномасштабну війну проти України.

Талоса знову зіграє Бен Мендельсон, а також допомагати Джексону будуть Кобі Смолдерс (Марія Гілл), Мартін Фріман (Еверетт Росс) та Дон Чідл (Джеймс Роудс).

Компанію їм складуть зірка серіалу «Корона» Олівія Колман та зірка фентезі «Гра престолів» Емілія Кларк. Вони наче на нашому боці, але можуть бути сюрпризи, адже їх легко можуть скопіювати лихі скрули, якими керує Кінгслі Бен-Адір.

Також трейлер розкрив, що прем'єра серіалу «Секретне вторгнення» відбудеться 21 червня. Очікується, що це буде міні-серіал, події якого продовжаться у фільмах MCU.

8213 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: