Новости о фильме (2022)

2 ноября 2023,  14:05 | Новости фильмов

Повідомляється, що на свій новий супергеройський блокбастер «Марвели» компанії Marvel Studios та Disney витратили 250 мільйонів доларів. Як гадаєте, це багато чи мало для кінокоміксу MCU?

Читать далее...
2 апреля 2023,  16:11 | Новости сериалов

Зірка «Шерлока» і «Хоббіта» Мартін Фріман знову втілить (вже колишнього?) агента ЦРУ Еверетта Росса в майбутньому серіалі «Секретне вторгнення» від Marvel Studios та Disney Plus. І на цей раз на нього чекає зміна образу.

Читать далее...
3 января 2023,  22:55 | Бокс-офис

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читать далее...
25 декабря 2022,  07:40 | Новости фильмов

Найпопулярніший у світі сайт про кіно IMDb підводить підсумки року і, проаналізувавши популярність усіх кінострічок, що вийшли у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році, представив десятку найпопулярніших фільмів року, яку очолив «Бетмен». Хто ж іще потрапив у цей рейтинг?

Читать далее...
21 декабря 2022,  05:50 | Бокс-офис

Довгоочікуване продовження фантастики «Аватар», яке шанувальники чекали з 2009 року, настільки успішно стартувало в прокаті, що одразу потрапило в десятку найприбутковіших фільмів 2022 року. Тож тепер фільм Джеймса Кемерона «Аватар: Шлях води» має всі шанси заробити мільярд (чи навіть більше).

Читать далее...
30 ноября 2022,  09:01 | Новости сериалов

Супергеройський блокбастер «Чорна пантера: Ваканда назавжди» представив нову супергероїню MCU Рірі Вільямс, яка наступного року повернеться у своєму власному серіалі «Залізне серце», що готує для шанувальників Marvel платформа Disney Plus.

Читать далее...
Рецензія на фільм «Чорна пантера: Ваканда назавжди»
Вакандійська пісня скорботи, надії та океанів
20 ноября 2022,  23:39 | Рецензии | Автор: Олена Стрельбицька

Після смерті видатного актора Чедвіка Боузмана, який багато років відважно боровся з раком, доля сиквела «Чорної пантери» опинилася під питанням, адже було б нечесно взяти на його роль, на роль Т’Чалли/Чорної пантери, іншого актора і зробити вигляд, наче все добре, як було б нечесно й відмінити сиквел, адже історія Ваканди та її відважних людей мала жити далі й надихати далі, а також стати справжнім спадком актора, який до останнього віддавав кінематографу всього себе, незважаючи на свою хворобу. І так на світ з’явилася стрічка Раяна Куглера «Чорна пантера: Ваканда назавжди», присвячена пам’яті Чедвіка Боузмана та його спадку.

Читать далее...
17 ноября 2022,  21:55 | Бокс-офис

Успішний старт супергеройського фільму «Чорна пантера: Ваканда назавжди» в світовому прокаті дозволив йому дуже швидко пробитися ближче до вершини рейтингу найприбутковіших стрічок 2022 року. І він вже обійшов такі очікувані кінокомікси, як «Морбіус» та «Чорний Адам».

Читать далее...
17 ноября 2022,  18:27 | Новости фильмов

В прокат вийшов супергеройський екшен від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди», і в його кінці є всього одна сцена після титрів. Проте вона має дуже важливе значення для майбутнього Ваканди та MCU.

Читать далее...
6 октября 2022,  07:19 | Новости фильмов

Офіційний трейлер супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди» з українським дубляжем підтверджує, що його прем'єра відбудеться в Україні у листопаді, одночасно з усім світом.

Читать далее...
3 октября 2022,  19:06 | Новости фильмов

Кінокомпанія Marvel Studios вирішила порадувати нас повноцінним трейлером свого наступного супергеройського екшену «Чорна пантера: Ваканда назавжди», який розкриває багато цікавих деталей, включаючи костюм нової Чорної Пантери.

Читать далее...
3 августа 2022,  11:00 | Новости фильмов

Представляем вашему вниманию подборку свежих трейлеров, куда вошли трейлеры к будущим супергеройским экшенам «Чёрная пантера 2», «Чёрный Адам» и «Шазам! 2», а также трейлеры к ожидаемым фильмам с участием мировых кинозвезд Брэда Питта, Сандры Буллок, Виолы Дэвис, Тома Круза, Джулии Робертс, Джорджа Клуни, Идриса Эльбы и многих других, которые вы уже можете посмотреть с шикарным украинским дубляжем (и которые вскоре покажут в кинотеатрах).

Читать далее...
25 июля 2022,  16:27 | Новости фильмов

Спешим поделиться украиснким тизер-трейлером фильма «Черная Пантера: Ваканда навсегда», представленным вчера на Comic-Con. В кинотеатрах фильм можно будет посмотреть с 10 ноября.

Читать далее...
25 июля 2022,  14:46 | Статьи | Автор: Олена Стрельбицька

На выходных в рамках конвенции San Diego Comic-Con президент Marvel Studios Кевин Файги представил полный список фильмов, сериалов и мультсериалов, которые войдут в две следующие фазы киновселенной Marvel, что вместе с Четвертой фазой составят новую Сагу Мультивселенной.

Читать далее...
24 июля 2022,  16:11 | Новости фильмов

Первый трейлер супергеройского блокбастера от Marvel Studios «Черная пантера: Ваканда навсегда», что выйдет в конце года, показывает возвращение отважных героинь Ваканды и раскрывает главного злодея сиквела Нэмора.

Читать далее...