«Чорна пантера 2»: дивіться новий український трейлер блокбастера від Marvel Studios

6 октября 2022,  07:19 | Новости фильмов

Офіційний трейлер супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди» з українським дубляжем підтверджує, що його прем'єра відбудеться в Україні у листопаді, одночасно з усім світом.

Кінокомікс «Чорна пантера: Ваканда назавжди» оповідає історію королеви Рамонди (Анджела Бассетт), Шурі (Летішіа Райт), М'Баку (Вінстон Д'юк), Окоє (Данай Гуріра) та загону Дора Міладже (зокрема, Флоренс Касумба).

Після смерті Т'Чалли (Чедвік Боузман) вони борються, щоб захистити свою націю від втручання наддержав. Та поки жителі Ваканди прагнуть розпочати життя з чистого аркуша, герої мусять об’єднатися і прокласти новий шлях для свого королівства. У цьому їм допоможуть хоробра воїтелька та колишня кохана Т'Чалли Накія (Люпіта Ніонго) та агент ЦРУ Еверетт Росс (Мартін Фріман).

Продовження «Чорної пантери» вийде на великі екрани 10 листопада.

Екшен «Чорна пантера: Ваканда назавжди» стане завершенням Четвертої фази кіновсесвіту Marvel, що стартувала у 2021 році фільмом «Чорна вдова».

Читайте також: Сага Мультивсесвіту та нові «Месники»: розкрито фільми та серіали П'ятої та Шостої фаз кіновсесвіту Marvel.

3075 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: