«Барбі»: звідки ви можете знати акторку Амеріку Ферреру, яка зіграла роль Глорії

28 липня 2023,  22:21 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Одну з ключових та надихаючих ролей у сатиричній комедії «Барбі» режисерки Грети Гервіг виконала відома американська акторка Амеріка Феррера. Саме час згадати її інші відомі ролі у кіно та на телебаченні.

У «Барбі» Амеріка грає роль Глорії, яка працює на корпорацію Mattel, що виробляє Барбі, і має особливий емоційний зв'язок з головною Барбі (Марго Роббі). Щоб допомогти Барбі, Глорія разом зі своєю донькою вирушає до Барбіленду, де їх чекає багато пригод (і навіть одна революція).

Амеріка розпочала свою кар'єру у 2002 році, коли ще була тінейджером, і з того часу вона здобула «Еммі», «Золотий глобус» та премію Гільдії кіноакторів США.

Велику популярність Амеріці принесла головна роль у комедійному серіалі «Негарна Бетті» («Страшко»), який неодноразово перезнімали у багатьох країнах. Українська версія під назвою «Моя улюблена Страшко» вийшла у 2021 році.

Найпопулярнішими фільмами за участю Амеріки є дилогія про справжню жіночу дружбу «Джинси-талісман» та «Джинси-талісман 2», де разом з нею у 2000-х зіграли відомі акторки Блейк Лайвлі, Ембер Темблін та Алексіс Бледел.

Ще одним популярним ситкомом за участю Амеріки є серіал «Супермаркет», де вона втілила менеджерку супермаркета однієї великої мережі, яка намагається знайти баланс між роботою та життям матері-одиначки.

Також Амеріка є голосом відважної дівчини-вікінга Астрід, головної героїні мультфільмів пригодницької франшизи «Як приборкати дракона» від DreamWorks.

Восени Амеріку можна буде побачити в комедії «Шалені гроші», де також знялися Сет Роген, Себастіан Стен, Пол Дано, Піт Девідсон та Шейлін Вудлі.

Наступного року вона озвучить мультфільм від студії Pixar «Еліо».

Купуйте квитки на фільм «Барбі» на нашому сайті.

975 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: