«Нестримні 4»: хто складе компанію Сільвестру Сталлоне і Джейсону Стейтему в новому екшені

7 березня 2023,  07:56 | Кастінг

Цього року легендарний Барні Росс знову збере команду для порятунку світу в гостросюжетному бойовику «Нестримні 4», який знімає Скотт Во, режисер екшену «Жага швидкості».

У своїй четвертій пригоді група відважних найманців Барні Росса зіштовхнеться з торговцем зброєю та його величезною приватною армією, як повідомляє синопсис «Нестримних 4».

Разом з Барні Россом, якого грає Сільвестр Сталлоне, повернеться його напарник і найкращий друг Лі Крістмас у втіленні Джейсона Стейтема.

На поклик Барні відгукнуться ще двоє оригінальних членів «Нестримних» Дольф Лундгрен (Гуннар Єнсен) та Ренді Кутюр (Толл Роад).

Нових ключових персонажів у четвертому фільмі втілять знаменитий репер Фіфті Сент та зірка науково-фантастичної франшизи «Трансформери» Меган Фокс.

Компанію їм складуть актори Тоні ДжаТри ікси: Реактивізація», «Мисливець на монстрів»), Іко Увайс22 милі», «Очі змії: Початок Джі.Ай.Джо»), Леві ТренПерша судна ніч», «Привиди будинку на пагорбі») та Джейкоб Скіпіо, який зіграв сина Вілла Сміта в бойовику «Погані хлопці назавжди».

Тим часом зірка «Одинадцяти друзів Оушена» Енді Гарсіа втілить агента ЦРУ.

На великі екрани екшен «Нестримні 4» вийде восени.

1208 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: