«Продавці болю»: дубльований трейлер фільму Netflix з Крісом Евансом та Емілі Блант

15 жовтня 2023,  04:50 | Новини фільмів

Мері Поппінс та Капітан Америка об'єднаються у новій стрічці «Продавці болю», що є однією з головних кінопрем'єр жовтня від платформи Netflix. Цікаво, що її режисером виступає один з головних творців Поттеріани.

У кримінальній драмі «Продавці болю» («Pain Hustlers») Емілі Блант, відома за роллю Мері Поппінс, зіграє молоду жінку Лізу Дрейк, яка, щоб прогодувати доньку, влаштовується на роботу у фармацевтичну компанію, що занепадає. А згодом вона вимушено стає частиною небезпечних махінацій із рекетом.

Компанію Блант у кадрі складуть Кріс Еванс, відомий за роллю супергероя Стіва Роджерса/Капітана Америка, зірка франшизи «Одинадцять друзів Оушена» Енді Гарсіа, зірка фільмів «Сам удома» Кетрін О’Гара та зірка фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» Хлоя Коулмен.

Режисером цієї кримінальної драми від Netflix став Девід Єйтс, який зняв чотири останні фільми про Гаррі Поттера і три фільми-приквели «Фантастичні звірі».

Цього літа Блант зіграла головну жіночу роль у хітовому байопіку Крістофера Нолана «Оппенгеймер», тоді як Еванса можна було побачити у комедійному екшені «Небезпечне побачення». Тим часом Гарсіа зараз рятує світ у бойовику «Нестримні 4».

Онлайн-прем'єра стрічки «Продавці болю» відбудеться 27 жовтня.

1006 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: