Рассел Кроу і Джефф Голдблюм приєдналися до касту фільму «Тор: Любов і грім»

31 березня 2021,  21:33 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Тайка Вайтіті хотів тримати участь Рассела Кроу і Джеффа Голдблюма в супергеройському фільмі «Тор: Любов і грім» в секреті, але, після того як папараці сфотографували їх в компанії інших акторів MCU, таємниця перестала бути таємницею.

Рассел Кроу та Джефф Голдблюм були помічені в компанії Кріса Гемсворта, Наталі Портман і Тайки Вайтіті на трибуні стадіону під час гри в регбі, що відбулася в п'ятницю, 26 березня, в Сіднеї, Австралія, де також зараз проходять зйомки четвертого фільму про пригоди Тора.

Таким чином було розкрито, що в екшені «Тор: Любов і грім» Голдблюм повернеться в образі Грандмайстра, правителя далекої планети Сакаар, з яким ми познайомилися під час подій фільму «Тор: Рагнарок».

Що стосується ролі Кроу, то вона все ще тримається в суворій таємниці, хоча джерела, близькі до проекту, підтвердили сайту Deadline, що він точно з'явиться в новому блокбастері від Marvel Studios, і розповіли, що це буде «один з багатьох сюрпризів сиквела».

Фільм «Тор: Любов і грім» розповість про те, як доктор фізики Джейн Фостер, кохана Тора, отримала надздібності і стала Жінкою-Тор. Його прем'єра на великих екранах запланована на 5 травня 2022 року.

Читайте також: Наталі Портман літає на нових фото зі зйомок блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім».

4012 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: