Джефф ГолдблюмJeff Goldblum

Джефф Голдблюм / Jeff Goldblum
Повне ім'я: Jeffrey Lynn Goldblum
Народився 22 жовтня 1952; Піттсбург, Пенсільванія, США
Зріст: 194 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Джеффа Голдблюма

Світ Юрського періоду 3: Домініон (2022) ... Ian Malcolm
Місто астероїдів (2022) ... актор
Що, якби...? (2021) ... Grandmaster
Бебі Бос 2: Сімейний бізнес (2021) ... Dr. Armstrong
Time Warp: The Greatest Cult Films of All-Time- Vol. 2 Horror and Sci-Fi (2020) ... Self
Світ по Голдблюму (2019) ... Jeff Goldblum
Peanuts in Space: Secrets of Apollo 10 (2019) ... актор
Fallen Kingdom: Malcolm's Return (2018) ... Self
Гора (2018) ... Dr. Wallace Fiennes
Endless Summer: 30 Years of Home and Away (2018) ... Grandmaster

Біографія Джеффа Голдблюма

Джефф Лінн Голдблюм народився 22 жовтня 1952 року в США. Батько, що процвітає лікар, мріяв, що син піде по його стопах. Але після школи Джефф надійшов на акторські курси в Нью-Йорку. Правда, він все-таки закінчив Університет Карнегі – Мэллона в Питтсбурге, а акторське утворення одержав у театрі “Neighborhood Playhouse”, де почав займатися ще з 17 років.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеффа Голдблюма. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеффа Голдблюма

Написати коментар...
Написати коментар...