Перший погляд на Тільду Свінтон у фільмі Джорджа Міллера «Три тисячі років туги»

30 березня 2021,  00:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Тільда Свінтон виглядає дуже стильно на задньому сидінні ретро-автомобіля на фото зі зйомок кінострічки «Три тисячі років туги».

Фентезійна драма «Три тисячі років туги» («Three Thousand Years of Longing»), зйомки якої нещодавно завершилися в Австралії, розповість про жінку-вчену, яку повністю влаштовує її життя. Але одного разу вона зустрічає джина, який пропонує їй три бажання в обмін на його свободу. Їхня розмова в готельному номері в Стамбулі призводить до наслідків, яких ніхто не очікував.

На фотографіях, зроблених папараці на початку місяця, якими поділився сайт Just Jared, героїня Свінтон постає з рудим волоссям, укладеними в стильну стрижку каре, в окулярах, з червоною помадою на губах та в гірчичному плащі.

Компанію Свінтон в цій незвичайній історії про три бажаннях складе лауреат премії «Золотий глобус» Ідріс Ельба, якого ви можете знати завдяки блокбастерам від Marvel, екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу» та хітовому серіалу «Лютер».

За кермом проекту «Три тисячі років туги», дата прем'єри якого поки не розголошується, оскільки її важко передбачити в умовах пандемії, знаходиться культовий режисер Джордж Міллер, який зняв екшен «Шалений Макс: Дорога гніву».

У минулому році Свінтон можна було побачити в екранізації роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда» і фільмі Педро Альмодовара «Людський голос» та почути в філософській стрічці «Останні і перші люди».

1390 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: