Приголомшлива Емма Стоун сіє хаос в новому трейлері фільму «Круелла»

15 березня 2021,  18:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте королеву підлості (з чудовим смаком)! За останню добу мережу підірвав не тільки трейлер «Ліги справедливості Зака ​​Снайдера», а й новий атмосферний трейлер «недитячого» фільму від Disney «Круелла», де Емма Стоун грає лиходійку з казки «101 далматинець».

Стрічка «Круелла» буде другим приквелом від Disney про становлення легендарної казкової лиходійки після «Малефісенти» і розповість історію молодої дизайнерки Естелли (Емма Стоун), яка в майбутньому стане найстильнішою лиходійкою великого екрану Круеллою де Віль.

Події цієї історії будуть розгортатися на тлі панк-рокового Лондона 1970-х років і покажуть, як молоду та невідому дизайнерку Естеллу витягує з небуття Баронеса (Емма Томпсон), керівниця відомого будинку моди. І одним з найяскравіших моментів свіжого трейлера є те, як Круелла вривається на вечірку Баронеси на мотоциклі, представляючи світові свій новий образ.

За кадром в трейлері звучить хітова пісня «These Boots Are Made for Walkin'» у виконанні співачки Ненсі Сінатри. Режисером приквела фільмів «101 далматинець» виступає Крейг ГіллеспіЯ, Тоня»).

Українська прем'єра «Круелли» відбудеться 27 травня.

1158 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: