Промо «Ліги справедливості Зака Снайдера» показує супергероїв в Материнському кубі

1 березня 2021,  18:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних в мережі з'явився новий видовищний промо-ролик міні-серіалу «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера», який присвячений могутній іншопланетній технології з планети Апоколіпс Материнському кубу.

Материнські куби (також відомі як Материнські ящики) є ключовим елементом сюжету супергеройської історії Зака ​​Снайдера, адже саме вони мають величезну силу, яка здатна перетворити Землю на новий Апоколіпс.

Також саме Материнський куб наділив Кіборга (Рей Фішер) його суперздібностями й може повернути до життя Супермена (Генрі Кавілл), чиї сили знадобляться Лізі справедливості, коли прибудуть Степпенвулф (Кіран Гайндс) і сам правитель Апоколіпса Дарксайд (Рей Портер).

У новому промо-ролику всі шість супергероїв Ліги Бетмен (Бен Аффлек), Диво-жінка (Галь Гадот), Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш (Езра Міллер), Кіборг (Рей Фішер) та Супермен (Генрі Кавілл) ніби стають частиною Материнського куба, який намагається їх поглинути. Чи зможуть герої протистояти його силі?

Відповідь на це питання дізнаємося вже скоро, оскільки онлайн-прем'єра міні-серіалу «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера» відбудеться 18 березня.

1185 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: