Ель Фаннінг дуже вагітна на першому кадрі 2 сезону серіалу «Велика»

10 лютого 2021,  20:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Імператриця чекає на дитину! Стримінгова платформа Hulu повідомила про старт зйомок нового сезону костюмованої драмеді «Велика», поділившись несподіваним кадром з Катериною Великою у втіленні актриси Ель Фаннінг.

22-річна актриса опублікувала першу фотографію зі зйомок 2 сезону «Великої», де вона позує з дуже вагітним животом, в своєму Instagram зі словами:

Готуємо для вас щось особливе для другого сезону. #Велика #першийпогляд

Її колега по серіалу Ніколас Голт, який грає у «Великій» роль чоловіка Катерини, імператора Петра III, прокоментував це фото так:

ПАВЛО!

Павло I Петрович був сином Катерини і Петра і з'явився на світ в Літньому палаці Єлизавети Петрівни в Санкт-Петербурзі у 1754 році. Всього у Катерини було троє дітей, але її дочка Анна Петрівна померла у дитинстві, а ще один син Олексій Бобринський був позашлюбною дитиною. Павло I став наступником Катерини в 1796 році.

Минулого тижня серіал «Велика» отримав 3 номінації на премію «Золотий глобус» він претендує на звання Найкращого комедійного серіалу, тоді як Фаннінг та Голт можуть стати Найкращою актрисою і Найкращим актором в комедійному серіалі.

1209 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: