Серіал «Велика» продовжено на 2 сезон

21 липня 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ура! Ель Фаннінг повернеться в образі амбітної імператриці в 2 сезоні частково історичної драмеді «Велика», як повідомила стримінгова платформа Hulu.

Сатиричний серіал «Велика» нашумів своїм незвичайним і часто вигаданим підходом до історії імператриці Катерини II, молодої дівчини з німецької знаті, яка виходить заміж за російського імператора Петра III. І скоро після весільної ночі починає планувати переворот, в ході якого Петро буде убитий, а вона сама сяде на трон і буде правити Росією.

Фаннінг втілила Катерину, тоді як Петра зіграв Ніколас Голт, і незважаючи на їхні непрості відносини в кадрі, гра цих акторів підкорила серця і глядачів, і критиків.

Стримінговий сервіс Hulu не розголошує кількість підписників, які вже встигли подивитися 1 сезон «Великої» з її прем'єри, що відбулася 15 травня, але зазначає, що серіал є «однією з його найкращих оригінальних комедій».

Сайт Deadline пише, що 2 сезон драмеді «Великої» буде складатися з нових 10 серій, але дата їхньої прем'єри поки не повідомляється.

Разом з Фаннінг та Голтом в серіалі зіграли Фібі Фокс, Гвілім Лі, Луї Гайнс, Саша Дхаван, Себастьян де Соуса, Чаріті Вейкфілд, Адам Годлі, Дуглас Годж та Белінда Бромілов. Подивимося, кому з них вдасться пережити переворот.

1545 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: