Зйомки «Аквамена 2» розпочнуться влітку, повідомляє Дольф Лундгрен

9 лютого 2021,  22:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Дольф Лундгрен підтвердив в новому інтерв'ю, що він повернеться в супергеройському блокбастері «Аквамен 2» в образі підводного короля Нерея.

Спілкуючись з Fandom Spotlite, Лундгрен розкрив, що влітку він знову вирушить в Атлантиду на знімальному майданчику продовження хітового кінокоміксу «Аквамен»:

Я збираюся зніматися в «Аквамені 2» цього літа, його зйомки будуть проходити в Лондоні. І в наступному році він вийде в кінотеатрах, вони сподіваються.

Його персонаж король Нерей є правителем підводного королівства Ксебел і батьком принцеси Мер, головної героїні фільму і коханої Аквамена. В «Аквамені» Нерей спочатку підтримав його брата Орма, який обманом змусив його укласти союз, але після розкриття його брехні Нерей встав на сторону Аквамена і визнав його королем підводного світу.

В образі Артура Каррі/Аквамена в сиквелі повернеться Джейсон Момоа, Меру знову втілить Ембер Герд, а Орма зіграє Патрік Вілсон. Також компанію їм складе суперлиходій Чорна манта у втіленні Ях'ї Абдул-Матіна II.

Біля керма сиквела знаходиться режисер Джеймс Ван, який зняв перший сольник про пригоди Аквамена. Прем'єра «Аквамена 2» очікується в грудні 2022 року.

1433 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: