«Анатомія пристрасті»: промо та опис 5 серії 17 сезону «Боротьба з владою»

4 грудня 2020,  15:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 5 серії 17 сезону хітового медичного серіалу «Анатомія пристрасті» повідомляє гарну новину Мередіт Грей (Елен Помпео) йде на поправку. Але є і погана новина нашим лікарям доведеться знову боротися за життя одного зі своїх.

Разом з промо-роликом був представлений і офіційний синопсис серії з бунтарською назвою «Fight the Power» («Боротьба з владою»):

Бейлі (Шандра Вілсон) панікує, коли дізнається, що спостерігається сплеск випадків COVID-19, знаючи, що дорогі їй люди знаходяться в будинку для літніх людей. Тим часом Джексон (Джессі Вільямс) та Річард (Джеймс Пікенс мол.) об'єднуються проти Кетрін (Деббі Аллен), щоб дати їй урок, а Тедді (Кім Рейвер) продовжує намагатися полагодити свої відносини. Після напруженої операції Джо (Камілла Ладдінгтон) починає сумніватися в своєму майбутньому.

Поки стан Мередіт поліпшується, Тедді та Овен (Кевін МакКідд) повинні забути свої особисті проблеми, щоб врятувати життя Тома (Грег Джерманн). А в кінці промо-ролика Бейлі з жахом спостерігає за тим, як Бен (Джейсон Вінстон Джордж) привозить до лікарні нову пацієнтку в тяжкому стані. І це — її мати.

Нова серія «Анатомії пристрасті», яку написала Зоенн Клек і зняв Майкл В. Воткінс, вийде на екрани 11 грудня за українським часом.

1360 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: