Мередіт Грей прощається з серіалом у трейлері наступної серії «Анатомії Грей»

17 лютого 2023,  02:17 | Новини серіалів

Новий ретроспективний трейлер хітової медичної драми «Анатомія Грей» (також відомої як «Анатомія пристрасті») повідомляє, що її свіжа серія, яку ми всі зачекалися, вийде вже наступного тижня 23 лютого. І вона буде дуже емоційною.

Серіал «Анатомія Грей» вирушив у довгу зимову відпустку 10 листопада, коли відбулася прем'єра 6 серії 19 сезону «Thunderstruck» («Уражені громом»), що була частиною кросовера з серіалом «Пожежна частина 19». У ній на Сієтл обрушився сильний шторм, і наприкінці серії Мередіт (Еллен Помпео) отримала жахливу новину, що в її будинок потрапила блискавка, і там почалася велика пожежа.

Тим часом наступна серія має досить оптимістичну назву «I'll Follow the Sun» («Я слідуватиму за сонцем»). Її режисеркою виступила Деббі Аллен (Кетрін Ейвері), тоді як сценарій до неї написала шоуранерка серіалу Кріста Вернофф.

Ця серія буде фінальною серією головної героїні Мередіт Грей, яка прийняла рішення залишити лікарню Grey Sloan Memorial та розпочати новий розділ свого життя. Тож приготуйте хустинки, адже навряд чи цю серію можна буде дивитися без сліз.

Чи будете ви продовжувати дивитися «Анатомію Грей» без її головної героїні? Чи ви збираєтеся попрощатися з серіалом разом з Мередіт Грей? Пишіть в коментарях.

1532 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: