Вийшов драматичний трейлер двадцятого сезону серіалу «Анатомія Грей»

2 березня 2024,  14:57 | Новини серіалів

Мегапопулярна медична драма «Анатомія Грей» (вона ж «Анатомія пристрасті») повертається з новими серіями вже 14 березня, а поки що дивимося трейлер її майбутнього сезону, що показує повернення кількох знайомих облич.

Трейлер двадцятого сезону показує повернення Мередіт Грей (Еллен Помпео) у свою рідну лікарню, а також шанувальників серіалу чекає повернення Арізони Роббінс (Джессіка Кепшоу), проте це буде гостьова, а не постійна роль.

Щодо постійних персонажів, то у майбутніх серіях ми знову побачимо Міранду Бейлі (Шандра Вілсон) та Річарда Веббера (Джеймс Пікенс мол.), які залишаються єдиними постійними персонажами серіалу з найпершої серії. Разом з ними рятувати життя і навчати молодших лікарів будуть Овен Гант (Кевін МакКідд), Джо Вілсон (Камілла Ладдінгтон) та Амелія Шеперд (Катеріна Скорсоне).

Тим часом життя Тедді Олтман (Кім Рейвер) опиняється на волосині під кінець трейлера, який також представляє нову лікарку, яку зіграє Наталі Моралес, відома за серіалом «Мертвий для мене» та фільмами «Без образ» і «Водій для копа».

Повідомляється, що через минулорічні страйки сценаристів та акторів новий сезон серіалу «Анатомія Грей» буде складатися лише з 10 серій.

421 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: