Кобб Вант позує в костюмі Боба Фетта на новому постері 2 сезону «Мандалорця»

4 листопада 2020,  21:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий персональний постер 2 сезону науково-фантастичного «Мандалорець» показує актора Тімоті Оліфанта, який убрався в костюм знаменитого мисливця за головами Боба Фетта. Але без шолома (його він на постері тримає в руках).

У 2 сезоні «Мандалорця», чиї події розвиваються у далекій-далекій галактиці, Дін Джарін (Педро Паскаль) зіткнеться з декількома дуже відомими персонажами всесвіту «Зоряні війни», одним з яких став Боба Фетт (Темуера Моррісон). Той самий мисливець за головами, який в далекому минулому заморозив Хана Соло (Гаррісон Форд) в карбоніті в надії отримати за нього гарну винагороду.

Але в 1 серії 2 сезону на глядачів чекав сюрприз: Боба Фетт з'явився на екрані без шолома та своїх обладунків, тоді як в них тепер ходить інший персонаж — Кобб Вант (Оліфант), маршал міста Мос Пелго, яке розташоване на планеті Татуїн.

Яким чином Кобб отримав мандалорські обладунки Фетта? Після того падіння у фільмі «Зоряні війни: Епізод 6 – Повернення Джедая» Фетту вдалося вижити і втекти від кровожерного звіра сарлакка, але він отримав багато ран і був змушений попрощатися зі своїми обладунками, які пізніше були знайдені джавами і згодом куплені Коббом. Ось така історія.

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Мандалорець» за участю Фетта і Кобба вийшла на екрани 30 жовтня, а прем'єра його наступної серії відбудеться 6 листопада.

1600 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: