Дивимося український трейлер казки «Пітер Пен і Аліса в країні чудес» з Анджеліною Джолі

19 жовтня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка казки «Чаклунка: Повелителька темряви» Анджеліна Джолі втілює маму Пітера і Аліси, двох легендарних дітей з казок, в першому трейлері сімейного фентезі «Пітер Пен і Аліса в країні чудес».

Кінострічка режисерки Бренди Чепмен «Пітер Пен і Аліса в країні чудес», яка в оригіналі називається «Come Away», буде приквелом казок «Аліса в Країні чудес» і «Пітер Пен». Ось її офіційний синопсис:

Перш ніж Аліса потрапила до Країни чудес, а Пітер став Пеном, вони були братом і сестрою. Їх легендарні пригоди почалися завдяки силі уяви, успадкованої від люблячої матері і фантазера-батька. З якими б випробуваннями не стикалася їх родина, вони ніколи не забували мріяти... Божевільний капелюшник і Червона королева, фея Дінь-Дінь і капітан Крюк диво чекає за кожним рогом, потрібно тільки вміти його побачити…

Ролі Пітера і Аліси виконують актори Джордан А. Неш і Кіра Чанса, а батька сімейства грає номінант на премію «Золотий глобус» Девід Ойелоуо, який також є продюсером даної історії.

Разом з ними ви можете побачити в трейлері ще й легендарного Майкла Кейна.

В український прокат фільм «Пітер Пен і Аліса в країні чудес» вийде наприкінці року, 26 листопада. Нижче ви знайдете його офіційний постер, де Джолі з'являється в образі доброї Білої королеви з казки «Аліса в країні чудес».

3119 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: