«Відьмак»: Генрі Кавілл виглядає криваво на новому фото зі зйомок 2 сезону

24 серпня 2020,  22:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після відновлення зйомок 2 сезону хітового серіалу «Відьмак», заснованого на романах Анджея Сапковського, його зірка Генрі Кавілл повернувся на знімальний майданчик, де вже встиг знятися в якомусь дуже кривавому епізоді битви.

Минулого тижня Кавілл показав, як проходять його відьмацькі будні на знімальному майданчику 2 сезону, поділившись фотографією, де з нього здирають «шапочку», що знаходилася під перукою Ґеральта:

Ніякої лисої шапки в цьому році. Просто фунти двох видів медичного скотча і трохи клею... Знімати це просто радість. Хоча Жакі і Айльбхе володіють ніжним дотиком янголів. Жакі більше янгол помсти, але це частина її шарму.

Також актор повідомив, що їх постійно тестують на COVID-19, щоб не допустити спалаху вірусу на знімальному майданчику, і підтвердив, що в 2 сезоні нам покажуть знамениту фортецю відьмаків Каер Морхен:

О, і для тих, хто може хвилюватися. Всі ми не хворі на COVID-19 і живемо в пузирі. Нас в Каері Морхені тестують двічі на тиждень!

Зйомки 2 сезону були зупинені на початку весни, коли на коронавірус захворів актор Крістофер Гів'ю. Він уже здоровий, але перед поновленням зйомок команда Netflix продезінфікувала всі декорації і знімальний майданчик і зараз суворо дотримується правил карантину по суті всі члени касту й команди знаходяться на зйомках на ізоляції, яку залишать після завершення знімального процесу.

Серіал «Відьмак» повернеться з новими серіями в 2021 році.

6900 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: