Генрі Кавілл закінчив зйомки «Відьмака»

31 травня 2019,  01:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знімальний процес 1 сезону очікуваного фентезійного серіалу «Відьмак» підійшов до кінця, на честь чого виконавець головної ролі Генрі Кавілл опублікував нове закулісне фото з гримерного трейлера.

Серіал «Відьмак» буде екранізацією серії романів польського письменника Анджея Сапковського і покаже пригоди відьмака Ґеральта з Рівії, який за допомогою меча та магії б'ється з небезпечними монстрами, що нападають на людей.

Роль Ґеральта виконає Кавілл, відомий завдяки втіленню Супермена у фільмах DCEU, і декілька годин тому він повідомив в соцмережах, що зйомки 1 сезону були завершені:

Перший сезон «Відьмака» нарешті підійшов до кінця. І хоча я тут роблю серйозне обличчя, це була неймовірна подорож! Каст і команда працювали не покладаючи рук, кожен вніс свою частку і працював на всі 100% на знімальному майданчику, і я не зміг би ще більше вами пишатися.

На закулісному знімку на голову Кавілла гримери надягають тілесну шапочку, щоб після посадити на неї довговолосу перуку з сивого волосся фірмову зачіску Ґеральта.

В описі актор розкриває, що для цих перевтілень йому доводилося вставати о 3 годині ранку, але він був радий попрацювати в таку рань з талановитими жінками-гримерами, які перетворювали його на Ґеральта:

До речі, про мою найближчу команду. Джекі, Алвія та Ліа — неперевершені професіонали, які працювали видатні години, щоб втілити відьмака у життя. Вони не переставали покращувати і розвивати Ґеральта протягом зйомок. Спасибі, дами, за те, що зробили цю подорож такою вдалою. Всі ці вставання о 3 годині ранку були того варті!

Розглянути образ Ґеральта детальніше ви можете в тизері нижче.

Прем'єра «Відьмака» очікується наприкінці 2019 року.

2240 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: