Анджей СапковскийAndrzej Sapkowski

50%
0
50%
0

Фільмографія

Відьмак: Кровне походження (2022) ... сценарист (книга)
Відьмак: Кошмар вовка (2021) ... сценарист (роман)
Відьмак (2019) ... сценарист (книга)
The Witcher (2017) ... сценарист (персонажи)
The Witcher: First Hunt (2016) ... сценарист (в титрах не указан)
Sladem Bialego Wilka (2013) ... сценарист (рассказ)
Відьмак (2002) ... сценарист (рассказ)
Відьмак (2001) ... сценарист (рассказ)
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...