Крістофер Гів'юKristofer Hivju

Крістофер Гів'ю / Kristofer Hivju
Народився 7 грудня 1978; Осло, Норвегія
Зріст: 183 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Крістофера Гів'ю

Ведмідь під кайфом (2023) ... актор
Red One (2023) ... актор
Три горішки для Попелюшки (2021) ... Hestepasser
Під укіс (2020) ... Michel
Відьмак (2019) ... Nivellen
TWIN (2019) ... Adam
Форсаж 8 (2017) ... Rhodes
Утиные истории. Короткие истории (2017) ... Jormungandr
Birkebeinerne (2016) ... Torstein
Wendyeffekten (2015) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Крістофера Гів'ю. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Крістофера Гів'ю

Написати коментар...
Написати коментар...