Прибув трейлер серіалу «Країна Лавкрафта» від Джордана Піла та Джей Джей Абрамса

29 липня 2020,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив офіційний трейлер свого науково-фантастичного серіалу жахів «Країна Лавкрафта», який показує величезного монстра в дусі хітового серіалу «Дивні дива».

«Країна Лавкрафта» розповість історію молодого афроамериканця Аттікуса Блека, який разом з подругою Летіцією і дядьком Джорджем відправляється в небезпечну подорож по США в 1950-х роках в пошуках свого зниклого батька. Так починається їхня боротьба за виживання з жахами расизму білої Америки і моторошними монстрами, які ніби зійшли зі сторінок книг знаменитого письменника-фантаста Говарда Філліпса Лавкрафта.

Ролі Аттікуса, Летиції та Джорджа виконують зірка драми «Останній чорний в Сан-Франциско» Джонатан Мейджерс, зірка супергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн» Джерні Смоллетт та номінант на премію «Золотий глобус» Кортні Б. Венс.

Творцями серіалу виступають режисер знаменитих горор-трилерів «Пастка» і «Ми» Джордан Піл, режисер фантастичного екшену «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» Джей Джей Абрамс та Міша Грін.

Трейлер і постер серіалу «Країна Лавкрафта» також розкривають, що його прем'єра відбудеться вже наступного місяця, 16 серпня.

1073 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: