«Людина-мураха 3»: Джонатан Мейджерс стане суперлиходієм Кангом Завойовником

18 грудня 2020,  17:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Країна Лавкрафта» Джонатан Мейджерс приєднався до акторського складу супергеройського фільму від Marvel Studios «Людина-мураха 3» в ролі суперлиходія Канга Завойовника.

Третя «сольна» пригода супергероя Людини-мурахи, яка отримала назву «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» («Ant-Man and the Wasp: Quantumania»), покаже бій героїв MCU з Кангом Завойовником. У коміксах Marvel він є давнім ворогом Месників та Фантастичної четвірки.

Канг, роль якого виконає 31-річний Мейджерс, дебютував на сторінках коміксів у 1964 році. Його творцями виступають Стен Лі та Джек Кербі.

Він родом з 31 століття, але вміє подорожувати в часі, так і потрапляє у наш час. Причому подорожі у часі далеко не єдина його суперздібність. Він також володіє геніальним інтелектом, футуристичними технологіями і дуже крутими обладунками, в яких можна жити 30 днів, як у бункері.

Мейджерс, який в цьому році прославився завдяки ролі Аттікуса Фрімана в гучному серіалі від каналу HBO «Країна Лавкрафта», також відомий по фільмам «Останній чорний в Сан-Франциско», «Битва за Землю», «Країна джунглів», «Білий хлопець Рік» та «П'ятеро однієї крові».

Разом з ним в майбутньому екшені від Marvel Studios, який зніме режисер Пейтон Рід, зіграють Пол Радд (Скотт Ленг/Людина-мураха), Еванджелін Ліллі (Гоуп ван Дайн/Оса), Кетрін Ньютон (Кессі Ленг), Майкл Дуглас (Генк Пім) та Мішель Пфайффер (Джанет ван Дайн). Його прем'єра очікується в 2022 році.

2088 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: