Наклейки екшену «Диво-жінка 1984» представляють новий погляд на Гепарду

22 червня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Уважні фанати фільмів за коміксами DC помітили на новому промо-колажі супергеройського екшену «Диво-жінка 1984» актрису Крістен Віг у фінальному образі її суперлиходійки Гепарди.

Днями в мережу потрапив набір наклейок з офіційного мерчендайза фільму «Диво-жінка 1984», і якщо ви його збільшите (клікнувши на фото нижче один раз), то на правому телевізорі в нижньому ряду зможете побачити Віг в повному гримі Гепарди.

Барбара Мінерва/Гепарда буде однією з двох суперлиходіїв, з якими в сиквелі «Диво-жінки» буде боротися Діана (Галь Гадот). Другим стане Максвелл Лорд (Педро Паскаль), і один з кадрів фільму розкрив, що Максвелл і Гепарда будуватимуть свої підступні плани разом.

Також у другому сольнику Диво-жінки повернеться її коханий Стів Тревор (Кріс Пайн), який загинув у кінці Першої світової війни. Яким чином він воскресне, все ще є однією з головних загадок сиквела Петті Дженкінс.

Тиждень тому Гадот повідомила, що прем'єра її супергеройського фільму «Диво-жінка 1984» була знову перенесена і тепер очікується 1 жовтня. Дуже сподіваємося, що це вже остаточна дата.

1213 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: