Прем'єра фільму «Диво-жінка 1984» з Галь Гадот переїхала на жовтень

13 червня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Галь Гадот повідомила, що дата прем'єри супергеройського екшену «Диво-жінка 1984» знову була перенесена на кілька місяців вперед. В українських кінотеатрах она відбудеться тепер 1 жовтня.

Незважаючи на те, що кінотеатри в США і Україні збираються відкритися після карантину вже в липні, студія Warner Bros. прийняла рішення відсунути прем'єру сиквела «Диво-жінки» з серпня на осінь.

Про це виконавиця його головної ролі написала в Twitter у п'ятницю:

Нова дата релізу для «Диво-жінки 1984» це 2 жовтня 2020 року. Вау, це нарешті станеться, і я не можу бути у ще більшому захваті! Усім шанувальникам, які пройшли з нами цей [непростий] час, спасибі вам велике! Ми не змогли б це зробити без вас. Я з нетерпінням чекаю, коли ви побачите «Диво-жінку 1984», вона буде варта очікування.

Разом з Гадот у фільмі зіграють Кріс Пайн, Педро Паскаль та Крістен Віг. Пайн повернеться в образі коханого Діани Кріса Тревора, який загинув у кінці фільму «Диво-жінка», а Паскаль та Віг втілять суперлиходіїв Максвелла Лорда і Барбару Мінерву/Гепарду.

Режисером сиквела стала Петті Дженкінс, яка зняла першу сольну пригоду Диво-жінки, що заробила в світовому прокаті 821,8 мільйона доларів і стала найприбутковішим фільмом, знятим жінкою-режисером.

1339 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: