Вийшов трейлер нового фільму Спайка Лі «П'ятеро однієї крові» з Чедвіком Боузманом

19 травня 2020,  14:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Спайк Лі представляє свій погляд на війну у В'єтнамі в своєму новому драматичному фільмі «П'ятеро однієї крові» («Da 5 Bloods»), офіційний трейлер якого вчора представив Netflix.

Військова драма «П'ятеро однієї крові» розповість історію чотирьох афроамериканських ветеранів Пола (Делрой Ліндо), Отіса (Кларк Пітерс), Едді (Норм Льюїс) та Мелвіна (Ісайя Вітлок мол.), які повертаються до В'єтнаму. Там вони шукають останки свого загиблого командира загону (Чедвік Боузман) і обіцянку похованого скарбу. До ветеранів приєднується син Пола (Джонатан Мейджерс), стурбований цією поїздкою, і разом вони опиняються в центрі битви людини і природи, а також стикаються з продовженням руйнівних дій аморальності війни у ​​В'єтнамі.

Попередньою режисерською роботою Спайка Лі стала біографічна драма «Чорний куклукскланівець», за сценарій до якої він і отримав «Оскар». Так що у фільму «П'ятеро однієї крові» є всі шанси стати одним з головних претендентів на заповітну статуетку майбутньої церемонії, якщо, звичайно, вона відбудеться в наступному році.

Прем'єра стрічки «П'ятеро однієї крові», чий офіційний постер відсилає до старих фільмів про війну, відбудеться 12 червня.

1337 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: