«Диво-жінка 1984»: 5 нових кадрів супергеройського сиквела з Галь Гадот

13 травня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Диво-жінка відважно б'ється з суперлиходіями Максвеллом Лордом і Гепардою на нових кадрах свого супергеройського екшену «Диво-жінка 1984».

Студія Warner Bros. Pictures поділилася п'ятіркою свіжих кадрів сиквела «Диво-жінки», які розкривають нові цікаві моменти з другої пригоди наймогутнішої супергероїні всесвіту DC.

Перший кадр показує Діану (Галь Гадот) в її новому золотому костюмі з крилами та шоломом, який своєю формою нагадує голову орла. І вона виглядає повністю готовою до бою, склавши руки в знак, щоб використати свою суперсилу проти ворогів.

Другий кадр показує романтичний момент між Діаною та її коханим Стівом (Кріс Пайн), які танцюють під зірками. На задньому плані можна побачити Меморіал Лінкольна, що повідомляє, що події сиквела будуть розвиватися в Вашингтоні.

Третій кадр зобразив сцену знайомства Діани з Барбарою Мінервою (Крістен Віг), вченою-археологом, яка подружиться з головною героїнею перед тим, як отримає здатність перетворюватися на суперлиходійку Гепарду. Цікаво, що тут Діана взута в туфлі з принтом гепарда, що є відсиланням до майбутнього її нової подруги.

А ось і сама Гепарда (правда, це ще не фінальний образ суперлиходійки) нападає на Диво-жінку на четвертому кадрі в стінах Білого дому.

Події п'ятого кадру розгортаються там же, але тепер Диво-жінка використовує своє Лассо правди на іншому суперлиходії Максвеллі Лорді (Педро Паскаль).

Режисеркою другої пригоди відважної амазонки Діани виступає Петті Дженкінс, яка три роки тому зняла її перший сольник.

Прем'єра екшену «Диво-жінка 1984» повинна була відбутися на початку літа, але в зв'язку зі світовою пандемією COVID-19 переїхала на 13 серпня.

6522 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: