«Месники: Війна нескінченності»: Доктор Стрендж в астральній формі літає за Тоні Старком на новому концепт-арті

23 квітня 2020,  20:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новому концеп-арті супергеройського фільму «Месники: Війна нескінченності», який показує чергову вирізану сцену, Доктор Стрендж весело грає на нервах Тоні Старка, прийнявши свою астральну форму.

Спочатку брати-режисери Ентоні і Джо Руссо планували, щоб у Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) і Доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч) було більше сцен, і новий концепт-арт від художника Джона Стауба розкриває один з таких епізодів.

Стауб опублікував концепт-арт з Залізною людиною і Доктором Стренджем в Instagram, а в описі розповів про те, що ця сцена відбувається на кораблі Дітей Таноса, де Стренджа тримали в полоні.

Щоб підігнати свого рятівника, маг виходить з тіла і відправляється до Тоні в своїй астральної формі, скаржачись йому, що він занадто довго його шукає.

На радість усім шанувальникам Стренджа і Камбербетча художник поділився ще й крупним планом астральної проекції чарівника з його кумедним виразом обличчя, який нагадує примхливого Шерлока.

Інший концепт-арт фільму «Месники: Війна нескінченності», яким також поділився цей художник, показує вирізану сцену, де Танос (Джош Бролін) висмоктує душі Месників і Вартових Галактики під час битви на планеті Титан.

4894 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: