Перший погляд на Ану де Армас в байопіку про Мерилін Монро «Блондинка»

31 січня 2020,  22:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Ана де Армас перетвориться на легендарну Мерилін Монро в біографічному фільмі «Блондинка».

Біографічна драма «Блондинка» покаже, як звичайна американська дівчина Норма Джин Бейкер з бідної сім'ї стає найвідомішою блондинкою в історії Голлівуду Мерилін Монро.

Офіційних кадрів фільму у нас поки немає, зате можна побачити, як Армас буде виглядати з фірмовими зачіскою і макіяжем Монро на фотографіях зі знімального майданчика, які ви знайдете нижче.

Компанію акторці в кадрі складуть Едріан Броуді, Джуліанна Ніколсон, Боббі Каннавале та Ребекка Висоцьки. Раніше до ролі Монро в даному проекті придивлялися Джессіка Честейн і Наомі Воттс.

Сценаристом та режисером історії життя Монро виступає Ендрю Домінік. В основі його сценарію лежить книга письменниці Джойс Керол Оутс.

Продюсерами «Блондинки» є лауреати премії «Оскар» Бред Пітт і Деде Гарднер. Так що у фільму Домініка з Армас у головній ролі є шанси взяти участь в оскарівських перегонах у наступному році.

Точної дати прем'єри у байопіку «Блондинка» поки немає, але її реліз очікується в 2020 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити його трейлер і дізнатися, коли він добереться до наших кінотеатрів.

2530 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: