Ана де Армас стає Мерилін Монро у першому трейлері драми «Блондинка» від Netflix

16 червня 2022,  19:27 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix поділилася офіційним тизер-трейлером біографічного фільму «Блондинка» режисера Ендрю Домініка, де зірка торішнього блокбастера «007: Не час помирати» Ана де Армас перетворюється на легендарну Мерилін Монро. Його прем'єра відбудеться восени.

«Блондинка» («Blonde») буде байопіком про життя знаменитої голлівудської актриси Мерілін Монро, основою якого стала книга-бестселер письменниці Джойс Керол Оутс. Фільм представить публіці особистий портрет моделі, актриси та співачки і покаже її непростий шлях від Норми Джин Бейкер, дочки матері-одиначки, що зазнала насильства, до найпопулярнішої знаменитості у світі.

Армас розповідає, що «Блондинка» буде досить нестандартним байопіком:

Наш фільм не лінійний та не звичайний; це має бути сенсорним та емоційним досвідом. Фільм рухається разом з її почуттями та її переживаннями. Бувають моменти, коли ми перебуваємо всередині її тіла та розуму, і це дасть глядачам можливість відчути, як це бути Нормою та Мерилін одночасно.

Разом з тизером була представлена ​​четвірка офіційних кадрів з Армас у ролі Мерілін, два з яких — у кольорі, а два чорно-білі, адже Мерилін знімалася свого часу, як у чорно-білих, так і кольорових кінострічках. Вони копіюють деякі знамениті фотографії Мерилін, які ви можете знайти у мережі.

На платформі Netflix «Блондинка» вийде 23 вересня.

1134 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: