Фільм «Абатство Даунтон» покажуть в кінотеатрах України восени 2019 року

18 лютого 2019,  18:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися нові кадри повнометражного продовження популярного британського серіалу «Абатство Даунтон», який вийде в український прокат у жовтні.

На початку цього місяця на офіційній сторінці компанії Universal Pictures Україна у Facebook з'явилося радісне повідомлення для всіх шанувальників аристократичного сімейства Кроулі:

Дзвіночки готові, сер. Занурюємось в атмосферу повнометражного фільму «Абатство Даунтон» у кіно наприкінці жовтня 2019.

Точна дата української прем'єри поки не повідомляється, так що стежте за новинами на Kinofilms.ua.

Події драматичного фільму «Абатство Даунтон» будуть розгортатися після подій серіалу, тобто у другій половині 1920-х, і возз'єднають глядача з багатим і знаменитим сімейством Кроулі: графом і графинею Ґрентем (Г'ю Бонневілль і Елізабет МакГоверн), їхніми дочками леді Мері (Мішель Докері) та леді Ідіт (Лаура Кармайкл), їхнім зятем Томом Бренсоном (Аллен Ліч) та прислугою, яка стежить за порядком в Даунтоні.

Нові кадри, які з'явилися в Інтернеті на честь Дня святого Валентина, показують щасливу леді Мері в обіймах свого нового чоловіка Генрі Талбота (Меттью Гуд) і радісних Бейтса (Брендан Койл) і Анну (Джоанн Фроггатт).

Зрозуміло, в повнометражному продовженні серіалу повернеться й улюблена усіма вдовуюча графиня Ґрентем в незрівнянному втілення легендарної Меггі Сміт, яку ви також можете знати завдяки ролі Мінерви МакГонагалл в Поттеріані.

Нижче дивіться перший тизер-трейлер фільму «Абатство Даунтон», який вийшов у грудні минулого року. Тизер не показує його героїв, але дозволяє пройтися володіннями і коридорами особняка Кроулі.

Режисером майбутнього «Абатства Даунтон» виступає Майкл Енглер, а сценарій до картини написав творець серіалу Джуліан Феллоуз.

2301 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: