«Легенди завтрашнього дня»: промо, кадри і опис 14 серії 5 сезону «Та, де ми застрягли в телевізорі»

20 травня 2020,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний промо-ролик передостанньої серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», де наші герої потраплять в різні популярні серіали, як «Друзі» і «Стартрек».

Офіційний синопсис 14 серії 5 сезону, чия назва «The One Where We're Trapped On TV» («Та, де ми застрягли в телевізорі»), відсилає до назв серій легендарного серіалу «Друзі»:

Після того як Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) робить те, що йде врозріз з її природою, коли справа стосується її сестер, вона намагається захистити Легенд, відправивши їх у різні телесеріали.

Промо і кадри показують, що на борт корабля Enterprise відправляться Сара (Кейті Лотц), Ава (Джесс Макаллан) та Рорі (Домінік Перселл), і поки волосся Ави стало тут значно коротшим, Рорі обзавівся в цій реальності пишною шевелюрою.

Також кадри розкривають, що Легенди потраплять до світу хітової британської драми «Абатство Даунтон». В рамках цієї пригоди стильні костюми початку 20 століття приміряють Нейт (Нік Зано), Зарі (Тала Еш), Астра (Олівія Свон), Берад (Шаян Собхіан) і, звичайно, британець Костянтин (Метт Раян).

Передостання серія 5 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня» прибуде на телеекрани 27 травня за українським часом.

2125 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: