«Легенди завтрашнього дня»: Легенди потрапляють до світу серіалів «Друзі» і «Абатство Даунтон» у фрагменті 14 серії 5 сезону

26 травня 2020,  13:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світи культових серіалів американського та британського телебачення «Друзі» та «Абатство Даунтон» зіштовхуються в 14 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», чий новий фрагмент ви можете подивитися напередодні її прем'єри.

У 14 серії 5 сезону, яка отримала назву «The One Where We're Trapped On TV» («Та, де ми застрягли в телевізорі»), Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) намагається захистити Легенд, відправивши їх у різні телесеріали.

Фрагмент показує Зарі (Тала Еш), Нейта (Нік Зано) і Берада (Шаян Собхіан) в декораціях, які повторюють декорації квартири Моніки з ситкому «Друзі», і Зарі відчуває, що щось тут не так. Вона відкриває двері на іншому кінці квартири, і трійця потрапляє до Англії початку 20 століття. До світу «Абатства Даунтон», де їх зустрічає дворецький у втіленні... Костянтина (Метт Раян).

Також шанувальники серіалу помітили, що перед нами стара Зарі, оскільки тут у неї інший голос та інший характер.

Тим часом Сара (Кейті Лотц), Ава (Джесс Макаллан) і Рорі (Домінік Перселл) потраплять на борт корабля Enterprise зі всесвіту «Стартрек».

Прем'єра серії «The One Where We're Trapped On TV» відбудеться 27 травня за українським часом, і вона буде передостанньою серією даного сезону.

2178 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: