Дивимося трейлер серіалу «Прекрасний новий світ», заснованого на романі Олдоса Гакслі

18 квітня 2020,  20:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий стримінговий сервіс Peacock поділився тизер-трейлером серіалу-антиутопії «Прекрасний новий світ», головну роль в якому виконує зірка фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія» Олден Еренрайк.

Серіал «Прекрасний новий світ» буде екранізацією культового роману письменника Олдоса Гакслі, який розповідає про світ майбутнього, де споживання зведено в культ, і всі люди живуть собі на втіху, вирішуючи проблеми за допомогою наркотику під назвою сома.

Його головними героями виступають Бернард Маркс та Лінайна Краун, жителі Нового Лондона, які вирішують вийти за рамки правил свого суспільства і незабаром опиняються в центрі жорстокого повстання. Їм приходить на допомогу Дикун Джон, після чого вони разом з ним повертаються до Нового Лондону. Прибуття в цей на вигляд ідеальний і безтурботний світ аутсайдера Джона ставить під загрозу стабільність цієї видимої утопії.

Еренрайк втілює Дикуна Джона, а ролі Бернарда та Лінайни виконують Гаррі Ллойд з хітового серіалу «Гра престолів» та зірка британського серіалу «Абатство Даунтон» Джессіка Браун-Фіндлі.

Також компанію їм складуть Демі Мур, Ханна Джон-Кеймен і Джозеф Морган.

Прем'єра серіалу «Прекрасний новий світ» відбудеться пізніше в 2020 році.

2064 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: