16 нових постерів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда»

24 жовтня 2018,  14:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівники зі світу Дж.К. Роулінг готові до битви на нових персональних постерах фентезійного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Офіційний синопсис сиквела картини «Фантастичні звірі і де їх шукати»:

Перший фільм закінчився тим, що Ньют Скамандер разом з МАКОСША (Магічний Конгрес США) спіймав найнебезпечнішого темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда. Проте Ґріндельвальд все ж зумів утекти і ще більше загорівся бажанням правити світом! Він згуртував навколо себе чимало однодумців, що бажають лиш одного домінування чистокровних чарівників над немагічними істотами. Перешкодити планам Ґріндельвальда може тільки один чарівник Албус Дамблдор. Він об’єднується зі своїм колишнім студентом Ньютом Скамандером, який, незважаючи на небезпеку, прагне перешкодити планам темного мага. Магічний світ дедалі більше розколюється, а любов та вірність навіть найрідніших та найближчих людей пройде серйозне випробування.​

У сиквелі повернуться Едді Редмейн (Ньют Скамандер), Кетрін Вотерстон (Тіна Голдштейн), Ден Фоглер (Якоб Ковальські), Елісон Судол (Квінні Голдштейн) та Езра Міллер (Креденцій Бербоун).

Роль молодого Дамблдора виконає Джуд Лоу, а Ґріндельвальда — Джонні Депп.

Також на постерах ви можете побачити нових персонажів у втіленні Зої Кравіц (Лета Лестранж), Клаудії Кім (Наджіні), Каллума Тернера (Тесей Скамандер) та Вільяма Наділама (Юсуф Кама).

Дивіться фінальний український трейлер фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», який був представлений у вересні.

У широкий український прокат фільм Девіда Йейтса вийде 15 листопада. Допрем'єрні покази відбудуться в Києві 14 листопада.

Квитки на перші сеанси «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» ви вже можете придбати на нашому сайті.

2774 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: