Дамблдор проти Ґріндельвальда у фінальному трейлері фільму «Фантастичні звірі 3»

16 квітня 2022,  18:29 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фентезі Дэвида Єйтса «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» студія Warner Bros. вирішила порадувати нас його фінальним трейлером, у центрі якого перебувають чарівники Джуда Лоу та Мадса Міккельсена.

У книгах Дж.К. Ролінґ у Албуса Дамблдора і Ґелерта Ґріндельвальда, які в юності були дуже близькі, дуже складна особиста історія, яка пізніше торкнулася всього магічного світу, коли вони опинилися по різні боки барикад у магічній війні. Адже Дамблдор бореться за добро, тоді як Ґріндельвальд хоче поневолити людство і знищує всіх, хто стоїть на його шляху.

Другі «Фантастичні звірі» лише натякнули на зустріч цих двох могутніх чарівників, і фінальний трейлер третьої частини франшизи підтверджує, що вона відбудеться вже скоро. Відомо, що саме Дамблдор зупинив на легендарній дуелі Ґріндельвальда, який після того доживав свої роки у чарівній в'язниці Нурменгард.

Але не варто забувати про нашого головного героя Ньюта Скамандера (Едді Редмейн), його брата-аврора Тесея Скамандера (Каллум Тернер), американських друзів Ньюта Тіну Ґольдштейн (Кетрін Вотерстон), Якоба Ковальскі (Ден Фоглер) та Квіні Ґольдштейн (Елісон Судол), остання з яких, на жаль. перейшла на бік Ґріндельвальда, і про обскуріала Креденція Бербоуна (Езра Міллер), які також візьмуть участь у майбутньому протистоянні добра та зла.

Дивіться також: нове відео про зйомки третіх «Фантастичних звірів», що повертає нас до чарівної школи Гоґвортс.

826 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: