Софія Буш очолить серіал від режисера майбутнього «Бетмена»

7 вересня 2018,  19:36 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Поліція Чикаго» Софія Буш виконає головну роль в новому шпигунському серіалі «Surveillance» від режисера «Війни за планету мавп» і майбутнього «Бетмена» Метта Рівза.

Буш повертається на телебачення у шпигунському трилері «Surveillance» («Стеження») від компаній 20th Century Fox TV і CBS TV Studios, повідомив в четвер сайт Deadline.

«Surveillance» описують як складний і сучасний шпигунський трилер, зосереджений навколо голови комунікацій Агентства національної безпеки США, роль якої виконає Буш. Її героїня буде «харизматичним оперативним агентом, чия відданість проходить випробування, розриваючись між захистом секретів уряду та своїх власних».

Актриса, яку ви також можете знати завдяки серіалу «Школа виживання», одразу підтвердила свою участь у проекті в Instagram:

ОСЬ над чим я працювала в цьому році. Команди в 20th, 6th & Idaho і я вклали наші серця в [цей проект]. Не можу дочекатися, коли ми почнемо зйомки для @cbstv цієї осені, і НЕ МОЖУ дочекатися, коли ви познайомитеся з «нею». Але поки не можу повідомити її ім'я. Адже потрібно створити трохи саспенсу...

В кінці посту актриса додала мотивуюче послання для своїх шанувальників:

Ніколи не відмовляйтеся від своєї мрії, мої дорогі. Працюйте ВАЖКО. Важче, ніж хто-небудь може побачити. І потім подвійте свої зусилля. Ви можете зробити це. МИ можемо зробити це.

Разом з Рівзом над серіалом працюють Девід С. ВайтСини свободи») і Патрісія РіггенДжек Райан»).

Цього літа Буш озвучила супергероїню Войд в мультфільмі «Суперсімейка 2» та зіграла напарницю Брюса Вілліса в бойовику «Акти насильства».

2701 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: