Гаррісон Форд озвучить «Секрети домашніх тварин 2»

6 вересня 2018,  02:39 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний голлівудський актор Гаррісон Форд приєднався до акторського складу мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», який вийде у кіно в 2019 році.

Голос Індіани Джонса і Хана Соло прозвучить в продовженні популярного мультфільму «Секрети домашніх тварин», який стане для Форда першим досвідом озвучування анімаційного персонажа.

Роль зірки «Зоряних війн» поки тримається в секреті, але ймовірно його голосом заговорить хтось із нових тварин.

Головного героя, джек-рассел тер'єра на прізвисько Макс, якому не сидиться вдома, на цей раз буде озвучувати Петтон Освальт. Він замінив у цій ролі Луїса С. К., якого не взяли в сиквел через звинувачення в сексуальних домаганнях.

Зате в продовженні пригод домашніх тварин повернеться решта касту в особі Кевіна Харта (кролик Сніжок), Дженні Слейт (шпіц Гіджет), Еріка Стоунстріта (ньюфаундленд Дюк), Еллі Кемпер (господарка Макса і Дюка Кеті), Лейк Белл (кішка Хлоя), Альберта Брукса (яструб Тиберій), Дени Карві (бассет-хаунд Попс), Геннібала Бересса (такса Бадді) та Боббі Мойнахана (мопс Мел).

Режисером мультфільму виступає Кріс Рено, на чиєму рахунку є 2 номінації на «Оскар». Крім перших «Секретів домашніх тварин» він також відомий завдяки хітовим анімаційним фільмам «Нікчемний я» та «Нікчемний я 2».

У минулому році Форд знову втілив культового героя Ріка Декарда в науково-фантастичному екшен-трилері «Той, хто біжить по лезу 2049», де компанію йому склав Раян Ґослінг. В майбутньому Форд повернеться в образі шукача пригод у фільмі «Індіана Джонс 5», який зніме Стівен Спілберг.

Прем'єра «Секретів домашніх тварин 2» відбудеться у червні 2019 року.

2182 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: