20 найкращих мультфільмів 2019 року

9 квітня 2020,  01:33 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільми володіють даром відправляти нас у подорож до казкових світів та піднімати наш настрій. Вони вчать нас мріяти і збирають перед екранами цілі родини, радують дітей та розважають дорослих, нагадуючи про вічні цінності. Тому ми підготували для вас 20 найкращих мультфільмів минулого року, які напевно подарують вам казку навіть під час карантину.

Перші п'ять мультфільмів в даному списку були номіновані на премію «Оскар», так що їх подивитися рекомендуємо в першу чергу.

1. «Історія іграшок 4»

У цьому році «Оскар» в категорії Найкращий мультфільм дістався четвертій пригоди іграшок Вуді і Базза, які опинилися далеко за межами кімнати своєї дитини. Зокрема ця стрічка радує своїм добрим гумором і новим персонажем Виделиком, який миттєво вас підкорить.

2. «Клаус»

Неймовірно прекрасна візуально анімаційна стрічка від Netflix «Клаус» отримала свою номінацію на «Оскар» абсолютно заслужено. Це безмежно добра історія про те, як Санта Клаус став символом надії для дітей всього світу, яка напевно стане одним з ваших найулюбленіших мультфільмів всіх часів.

3. «Як приборкати дракона 3»

Третя і фінальна пригода відважного вікінга Гикавки та його вірного дракона Беззубика вразить вас подорожжю до таємного світу драконів, де, як ми вважаємо, побувати повинен кожен не залежно від віку.

4. «Я загубила своє тіло»

Ця анімаційна стрічка, мабуть, є найбільш незвичайним мультфільмом в даному списку. Вона розповідає історію руки, яка тікає з холодильника в лабораторії, щоб возз'єднатися зі своїм тілом, що належить молодому чоловіку на ім'я Науфель. Цей синопсис може здатися вам дивним і лякаючим, але насправді це зворушлива та філософська історія про кохання і труднощі життя.

5. «Містер Лінк: Втрачена ланка еволюції»

П'ятим мультфільмом, номінованим в цьому році на премію «Оскар», стала історія про захоплюючу подорож відважного дослідника Лайонела Фроста, шукачки пригод Аделіни Фортнайт і... бігфута містера Лінка, який хоче знайти своїх рідних.

6. «Дитя погоди»

Зворушливе і романтичне аніме від режисера Макото Сінкая познайомить вас з дівчиною, яка здатна розганяти хмари і зупиняти дощ, і дозволить вам піднятися високо у небо, за хмари.

7. «Крижане серце 2»

У вашій голові все ще грають пісні з мультфільму «Крижане серце»? Тоді пора замінити їх новими композиціями «Into the Unknown», «Show Yourself» та «The Next Right Thing». Хоча насправді «Крижане серце 2» набагато більше, ніж просто діснеївський мюзикл. Він відправить вас разом з Ельзою, Анною, Крістофом, Олафом та Свеном в зачарований ліс, де герої розкриють важливі таємниці про своє минуле.

8. «Єті»

Якщо ви хочете забути про тривогу і побачити одні з найкрасивіших та наймальовничіших місць Китая у веселій компанії тінейджерів та величезного пухнастого єті на ім'я Еверест, то швидше вмикайте цей мультфільм.

9. «Король Лев»

Критики і глядачі досі сперечаються, чи є мультфільмом новий «Король Лев», але раз багато хто, включаючи премію «Золотий глобус», відносить його до даної категорії, то ми не можемо пройти повз. Звичайно, рімейк навряд чи вразить вас так сильно на емоційному рівні, як це зробив оригінал, але ці реалістичні Тімон і Пумба точно не раз змусять вас сміятися на повний голос.

10. «Шпигуни під прикриттям»

Мабуть, це один з найкрутіших мультфільмів минулого року, який комбінує в собі шпигунське кіно з елементами супергеройських фільмів. Головних героїв озвучують Вілл Сміт і Том Голланд, і більшість екранного часу супершпигун з голосом Сміта проведе в образі ... голуба.

11. «Баранчик Шон: Фермагеддон»

Нова повнометражна пригода баранчика Шона підійде для сімейного перегляду навіть з найменшими дітками. Вона розповідає про дружбу баранчиків з милою маленькою іншопланетянкою Лу-Ла, яка опинилася далеко від рідного дому і хоче повернутися назад до своїх батьків. І Шон, звичайно, поспішає їй на допомогу.

12. «Юні Титани, вперед! проти Юних Титанів»

Цей мультфільм не був представлений в кінотеатрах, але він обов'язковий для перегляду шанувальникам коміксів DC (та й Marvel), оскільки ця весела супергеройська пригода з двома версіями команди Юні Титани точно підніме вам настрій і відволіче від сумних думок.

13. «Лего. Фільм 2»

Нове мультиплікаційне творіння Філа Лорда і Крістофера Міллера безумовно є одним з найбільш недооцінених мультфільмів минулого року, яке припаде до душі любителям божевільної наукової фантастики. У ньому головний герой Еммет стикається зі своїм двійником Рексом, у якого є свої ручні раптори, і їх обох озвучує Кріс Претт.

14. «Секрети домашніх тварин 2»

Продовження «Секретів домашніх тварин» повернуло на екрани Макса, Дюка, Сніжка і решту відважної банду, яка має пройти через нові випробування, щоб возз'єднатися одне з одним. А також мультфільм нагадає вам, що в кожному з нас, навіть в найменших, живе справжній герой.

15. «Angry Birds в кіно 2»

Ми всі знаємо, що птахи і свині є давніми ворогами, але в цей раз їм доведеться забути про свої явні відмінностей і протягнути одне одному лапу дружби, щоб зупинити підступну лиходійку, що бажає заморозити весь світ. Загалом, нудно точно не буде.

16. «Королівський коргі»

Минулої весни глядачів різного віку підкорив пес-коргі по кличці Рекс, натхненний улюбленими собаками королеви Великої Британії. Загубившись у великому місті, він відправляється у квест, який приведе його не тільки додому, але і до свого істинного «я».

17. «Диво-парк»

Оскільки зараз ми всі замкнені в чотирьох стінах, нам дуже потрібно нагадування про те, що подорожувати можна і за допомогою своєї фантазії. Саме цій темі присвячений мультфільм «Диво-парк», в якому маленька винахідниця Джун завдяки своїй фантазії створює чарівний парк атракціонів, де всім керують звірі, що говорять.

18. «Родина Адамсів»

Якщо вам хочеться чогось більш похмурого і готичного з відсиланнями до фільму жахів «Воно», то нова «Родина Адамсів» із задоволенням поділиться з вами своїм геловінським настроєм і нагадає про те, що навіть якщо хтось із рідних під час карантину намагається вас підірвати гранатою, він робить це з любов'ю.

19. «Ману»

У цьому списку є маса мультфільмів про птахів і тварин, і у нас є ще один з цієї категорії анімація про стрижа Ману, який ріс серед чайок і завжди вважав себе одним з них, поки не став дорослим. Щоб знайти справжнього себе, він відлітає в незабутню подорож, де зустріне нових друзів.

20. «UglyDolls. Ляльки з характером»

Ці хлопці та дівчата можуть здатися вам дуже дивними, але в душі вони дуже добрі й хороші, і нагадають вам про те, що не варто судити ляльок (і людей) за їхнім зовнішнім виглядом і що потрібно цінувати та святкувати свою індивідуальність.

96125 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: