Новини про мультфільм (2022)

Рецензія на мультфільм «Скрудж: Різдвяна пісня»
Одна з найкращих кіноадаптацій Діккенса
13 лютого 2023,  02:34 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

«Різдвяна пісня» Чарльза Діккенса з моменту свого виходу в друк стала невід’ємною частиною британського Різдва, а потім, поширившись в інші куточки світу, стала головною різдвяною казкою людства про силу добра та Різдва і про те, як ніколи не пізно ставати добрішою та кращою людиною. За сторіччя існування кінематографа цю історію неодноразово екранізували у всіх видах та формах, навіть Маппети випустили на початку 1990-х свою «Різдвяну казку Маппетів». Ось і наприкінці минулого року ми отримали одразу дві нові екранізації, і найкращою з них виявилася та, де немає Раяна Рейнольдса (соррі, Раян).

Читати далі...
30 грудня 2022,  10:00 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Щоб хоч трохи покращити ваш настрій перед Новим роком, ми підготували для вас підбірку з п'яти нових святкових фільмів (і мультфільму) за участю таких відомих акторів, як Раян Рейнольдс, Ліндсі Лохан та Девід Гарбор.

Читати далі...
22 листопада 2022,  19:15 | Новини фільмів

«Різдвяна пісня» Чарльза Діккенса продовжує надихати Голлівуд. Спочатку Раян Рейнольдс зіграв Скруджа у музичній стрічці «Дух Різдва» для платформи Apple, а тепер платформа Netflix за допомогою казкового трейлера повідомляє, що незабаром представить свою анімаційну адаптацію романа Діккенса «Скрудж: Різдвяна пісня».

Читати далі...