Новини зірок з (2019)

7 березня 2020,  17:05 | Новини зірок

Тільки зустрічаєте весну? А Дженніфер Лопез вже готова до літа!

Щоб поділитися зі своїми 115 мільйонами підписників в Instagram своїм літнім настроєм, 50-річна співачка і актриса опублікувала спекотне відео, на якому демонструє свої вигини в білому купальнику, з позначкою, що «ніхто не любить тінисті пляжі». Уявляєте вийти на пляж і зустріти там саму ДжейЛо? Якщо будете в Каліфорнії, то шукайте на її пляжах даму з ідеальною фігурою в білому купальнику, капелюсі та великих сонцезахисних окулярах.

У минулому році Лопез сяяла в образі стриптизерки-бандитки в драмі «Шахрайки з Волл-стріт», а в цьому році на великі екрани з її участю вийде романтична комедія «Одружись зі мною».

21 грудня 2019,  11:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

«А яка твоя обіцянка собі»? Перед Новим роком американська актриса і співачка Дженніфер Лопез вирішила порадувати своїх шанувальників новим ароматом, який отримав назву Promise.

Читати далі...
5 жовтня 2019,  20:44 | Новини зірок

У п'ятницю, 4 жовтня, у мережі відбулася прем'єра нового кліпу Еда Ширана під назвою «South of the Border», компанію якому британцеві склали дві латиноамериканські співачки Каміла Кабейо і Карді Бі.

Музичне відео «South of the Border» було знято в дусі шпигунських фільмів про Джеймса Бонда і показує, як героя Ширана Тедді Фінгерса спокушає в барі фатальна красуня Скарлет Джонс (Алексіс Рен), підсипає йому снодійне і викрадає з-під його носа коштовне кольє. По її слідах йде Агент Ікс (Пол Кармірян), який відправляється до Мексики і крутить там роман з офіціанткою-шпигункою Маріпосою (Кабейо). В результаті Скарлет і Агент Ікс опиняються в полоні, де також з'являється Карді Бі. Чим все закінчується, дивіться самі.

Цього літа Ширана можна було побачити в образі самого себе у музичній мелодрамі Денні Бойла «Вчора», а Карді Бі зараз грає стриптизерку Даймонд у фільмі «Шахрайки з Волл-стріт».

16 вересня 2019,  23:36 | Новини зірок

Американська поп-діва Дженніфер Лопез знову довела всьому світу, що відмінно танцює різні танці, включаючи культові танці своїх колег по сцені Бейонсе, Леді Гаги, Брітні Спірс та Майлі Сайрус.

Ставши гостею на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» минулого тижня, Лопез змінила сукню на зручний топ і спортивні штани, щоб станцювати разом з його ведучим Джиммі Феллоном культові танці з музичних кліпів. Вони завзято виконали дуетом танці зі знаменитих кліпів різних декад «Single Ladies», «Bye Bye Bye», «Chandelier», «Oops!...I Did It Again», «Bad Romance», «Gangnam Style» і завершили все в дусі Вітні Г'юстон та її відео «I Wanna Dance With Somebody». Який з цих танців вам сподобався найбільше?

Зараз Лопез можна побачити на великому екрані в кримінальному фільмі «Шахрайки з Волл-стріт», чий фінальний трейлер дивіться тут.