Дженніфер Лопез танцює і мотивує в рекламі свого нового аромату Promise

21 грудня 2019,  11:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

«А яка твоя обіцянка собі»? Перед Новим роком американська актриса і співачка Дженніфер Лопез вирішила порадувати своїх шанувальників новим ароматом, який отримав назву Promise.

В 2019 році Лопез невпинно працювала на всіх фронтах: випустила два сингли «Medicine» і «Baila Conmigo», виконала головну роль в гучному фільмі «Шахрайки з Волл-стріт», стала ведучою шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», давала концерти, випустила колекцію окулярів, прикрасила безліч обкладинок глянцевих журналів і стала обличчям одягу Coach. Так що вона неодноразово довела, що в 50 (так, саме стільки виповнилося актрисі й співачці цього літа) життя тільки починається!

І тепер в цей вражаючий список можна додати вихід нового парфуму.

Рекламний ролик її нового аромату Promise (Обіцянка) показує, як Лопез танцює в короткому топі і міні-спідниці на тлі мотивуючих слів і каже:

Я дала собі обіцянку любити себе і вірити в свої мрії, що б не ставало на моєму шляху. Я дала собі обіцянку. А яка твоя обіцянка собі?

Якраз відмінна обіцянка, щоб дати собі перед Новим роком, чи не так?

У наступному році Лопез можна буде побачити на великому екрані в романтичній комедії «Одружися на мені», де компанію їй складе Овен Вілсон.

6933 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: