Новини про фільм (2019)

22 червня 2020,  12:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до дивної подорожі до Норвегії для натхнення? Тоді для вас у мережі з'явився трейлер драматичної комедії Давіда Внендта «Сонце уночі», яка в минулому році була представлена ​​в рамках кінофестивалю «Санденс».

Читати далі...
7 березня 2020,  17:05 | Новини зірок

Тільки зустрічаєте весну? А Дженніфер Лопез вже готова до літа!

Щоб поділитися зі своїми 115 мільйонами підписників в Instagram своїм літнім настроєм, 50-річна співачка і актриса опублікувала спекотне відео, на якому демонструє свої вигини в білому купальнику, з позначкою, що «ніхто не любить тінисті пляжі». Уявляєте вийти на пляж і зустріти там саму ДжейЛо? Якщо будете в Каліфорнії, то шукайте на її пляжах даму з ідеальною фігурою в білому купальнику, капелюсі та великих сонцезахисних окулярах.

У минулому році Лопез сяяла в образі стриптизерки-бандитки в драмі «Шахрайки з Волл-стріт», а в цьому році на великі екрани з її участю вийде романтична комедія «Одружись зі мною».

21 лютого 2020,  19:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Колеги по фільму «Телеведучий: Легенда про Рона Бургунді» Вілл Феррелл і Пол Радд підписалися на головні ролі в новому міні-серіалі «Психіатр по сусідству».

Читати далі...
5 січня 2020,  15:33 | Новини серіалів

Трейлер другої частини 2 сезону драматичного серіалу «Приємні клопоти» нагадує нам, що в новому році «нікому не варто дозволяти себе зламати».

Багатосерійна драма, продюсером якої виступає зірка фільму «Шахрайки з Волл-стріт» Дженніфер Лопез, є спін-оффом серіалу «Фостери» і розповідає про самостійне життя двох прийомних сестер Каллі (Майя Мітчелл) та Маріани (С'єрра Рамірес) в Лос-Анджелесі. У майбутній серії у їхньої подруги Маліки (Зурі Аделе) починаються проблеми з законом, і Каллі звертається до давнього друга за допомогою. Тим часом Маріана стикається з наслідками появи в компанії Speckulate людини, яка вирішує проблеми.

Серіал «Приємні клопоти» повертається з новими серіями 15 січня. Того ж дня вийде 6 сезон комедійного серіалу «Грейс і Френкі».

21 грудня 2019,  11:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

«А яка твоя обіцянка собі»? Перед Новим роком американська актриса і співачка Дженніфер Лопез вирішила порадувати своїх шанувальників новим ароматом, який отримав назву Promise.

Читати далі...
19 листопада 2019,  19:07 | Новини фільмів

Кінокомпанія STX Entertainment, яка подарувала нам фільми «Шахрайки з Волл-стріт» і «М'ята», поділилася фінальним трейлером екшен-трилера «21 міст» за участю зірки блокбастера «Чорна пантера» Чедвіка Боузмана.

Фільм, який продюсують режисери блокбастера «Месники: Завершення» Ентоні і Джо Руссо, розповідає про знаменитого детектива нью-йоркської поліції (Боузман), який стає учасником масштабної операції з полювання на вбивць двох поліцейських. Коли ситуація загострюється, влада вирішує вжити надзвичайних заходів, щоб не дати вбивцям піти з Мангеттена, — вперше в історії перекрити для руху усі 21 міст острова. Тепер, коли Мангеттен заблокований на в'їзд та виїзд, герою доведеться самостійно з'ясувати, хто є хто в цьому місті.

Разом з Боузманом в цій напруженій історії зіграють Сієнна Міллер, Тейлор Кітч і Дж.К. Сіммонс. Українська прем'єра фільму «21 міст» переїхала на кінець осені і тепер відбудеться 28 листопада.

1 листопада 2019,  16:05 | Новини фільмів

Після своєї невеликої ролі у фільмі «Шахрайки з Волл-стріт» американська реперка Карді Бі продовжує підкорювати великий екран, і її наступним проектом буде блокбастер «Форсаж 9».

На початку минулого тижня зірка франшизи «Форсаж» Він Дизель поділився в соцмережах новим закулісним відео, яке розкрило, що в дев'ятому розділі пригод гонщика Домініка Торетто і його сім'ї з'явиться Карді Бі. У відео Дизель відзначає, що «це вже 86-й день зйомок «Форсажа 9» і останній день зйомок у Великій Британії» і що вони з колегами «дуже втомилися, але продовжують важко працювати», щоб зробити хороше кіно для своїх шанувальників.

В кінотеатри України «Форсаж 9» примчить 21 травня 2020 року.

5 жовтня 2019,  20:44 | Новини зірок

У п'ятницю, 4 жовтня, у мережі відбулася прем'єра нового кліпу Еда Ширана під назвою «South of the Border», компанію якому британцеві склали дві латиноамериканські співачки Каміла Кабейо і Карді Бі.

Музичне відео «South of the Border» було знято в дусі шпигунських фільмів про Джеймса Бонда і показує, як героя Ширана Тедді Фінгерса спокушає в барі фатальна красуня Скарлет Джонс (Алексіс Рен), підсипає йому снодійне і викрадає з-під його носа коштовне кольє. По її слідах йде Агент Ікс (Пол Кармірян), який відправляється до Мексики і крутить там роман з офіціанткою-шпигункою Маріпосою (Кабейо). В результаті Скарлет і Агент Ікс опиняються в полоні, де також з'являється Карді Бі. Чим все закінчується, дивіться самі.

Цього літа Ширана можна було побачити в образі самого себе у музичній мелодрамі Денні Бойла «Вчора», а Карді Бі зараз грає стриптизерку Даймонд у фільмі «Шахрайки з Волл-стріт».

3 жовтня 2019,  19:03 | Новини фільмів

В мережу потрапили перші фотографії зі знімального майданчика нової романтичної комедії «Одружись зі мною», головну роль в якій виконує актриса і співачка Дженніфер Лопез.

Читати далі...
22 вересня 2019,  17:21 | Новини фільмів

Актриса і співачка Дженніфер Лопез поділилася захоплюючим відео-щоденником, який показує, як вона за 4 місяці навчилася робити на пілоні неймовірні трюки. І все заради ролі у фільмі «Шахрайки з Волл-стріт».

У кримінальній драмі «Шахрайки з Волл-стріт» Лопез втілює досвідчену стриптизерку Рамону, яка під час економічної кризи вирішує зібрати своїх колег в банду і позбавити товстосумів з ВУолл-стріт, що створили цю кризу, частини їхніх грошей. Щоб зіграти свою героїню переконливо, Лопез тренувалася 4 місяці і постійно ходила з синцями за цей час їй довелося засвоїти різні складні трюки на пілоні, яким стриптизерки вчаться роками. І все це було безперечно не дарма, оскільки зараз всі говорять про те, що ця роль може принести їй номінацію на «Оскар».

Читайте нашу рецензію на фільм «Шахрайки з Волл-стріт», який вийшов в український прокат 12 вересня.

16 вересня 2019,  23:36 | Новини зірок

Американська поп-діва Дженніфер Лопез знову довела всьому світу, що відмінно танцює різні танці, включаючи культові танці своїх колег по сцені Бейонсе, Леді Гаги, Брітні Спірс та Майлі Сайрус.

Ставши гостею на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» минулого тижня, Лопез змінила сукню на зручний топ і спортивні штани, щоб станцювати разом з його ведучим Джиммі Феллоном культові танці з музичних кліпів. Вони завзято виконали дуетом танці зі знаменитих кліпів різних декад «Single Ladies», «Bye Bye Bye», «Chandelier», «Oops!...I Did It Again», «Bad Romance», «Gangnam Style» і завершили все в дусі Вітні Г'юстон та її відео «I Wanna Dance With Somebody». Який з цих танців вам сподобався найбільше?

Зараз Лопез можна побачити на великому екрані в кримінальному фільмі «Шахрайки з Волл-стріт», чий фінальний трейлер дивіться тут.

13 вересня 2019,  03:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році Дженніфер Лопез в перерві між своїми успішними турами знялася в комедії «Почни спочатку», яка виявилася настільки другосортною і прохідною, що могла поставити остаточний хрест на її акторській кар'єрі. Але діва не здалася і взялася за амбітний проект, заснований на реальній історії про групу жінок, які танцювали в стрип-клубі і в період кризи, коли клієнтів стало значно менше, вирішили розводити брокерів з Волл-стріт, які вкрали купу грошей у країни і не сіли за це, на великі суми. І Лопез вирішила не бути скромною і виконала роль ватажка цієї банди. Чи врятує фільм «Шахрайки з Волл-стріт» її акторську кар'єру?

Читати далі...
12 вересня 2019,  17:08 | Новини серіалів

Герої готуються до свого випускного року в школі і шукають Джагхеда в офіційному трейлері 4 сезону хітового молодіжного серіалу «Рівердейл».

Події серіалу «Рівердейл» розгортаються в невеликому американському містечку, де постійно відбуваються дивні речі. У трейлері 4 сезону Арчі (Кей Джей Апа), Вероніка (Каміла Мендес), Бетті (Лілі Рейнхарт) і Джагхед (Коул Спроус) збираються разом, щоб відсвяткувати початок свого випускного класу, але замість безтурботних днів і підготовки до випуску на них чекають нові темні таємниці і скандали. А також пошуки Джагхеда в темному лісі. Що ж з ним трапилося?

Прем'єрна серія 4 сезону «Рівердейла» прибуде на екрани 9 жовтня.

А сьогодні в український прокат виходить кримінальна драма «Шахрайки з Волл-стріт», де Лілі Рейнхарт зіграла разом з Дженніфер Лопез.

10 вересня 2019,  18:04 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри кримінального фільму «Шахрайки з Волл-стріт», яка відбулася минулої суботи на кінофестивалі в Торонто, в мережу потрапили два нових кадри з героїнею Дженніфер Лопез.

Читати далі...