Новини серіалів про (2019)

5 січня 2020,  15:33 | Новини серіалів

Трейлер другої частини 2 сезону драматичного серіалу «Приємні клопоти» нагадує нам, що в новому році «нікому не варто дозволяти себе зламати».

Багатосерійна драма, продюсером якої виступає зірка фільму «Шахрайки з Волл-стріт» Дженніфер Лопез, є спін-оффом серіалу «Фостери» і розповідає про самостійне життя двох прийомних сестер Каллі (Майя Мітчелл) та Маріани (С'єрра Рамірес) в Лос-Анджелесі. У майбутній серії у їхньої подруги Маліки (Зурі Аделе) починаються проблеми з законом, і Каллі звертається до давнього друга за допомогою. Тим часом Маріана стикається з наслідками появи в компанії Speckulate людини, яка вирішує проблеми.

Серіал «Приємні клопоти» повертається з новими серіями 15 січня. Того ж дня вийде 6 сезон комедійного серіалу «Грейс і Френкі».

12 вересня 2019,  17:08 | Новини серіалів

Герої готуються до свого випускного року в школі і шукають Джагхеда в офіційному трейлері 4 сезону хітового молодіжного серіалу «Рівердейл».

Події серіалу «Рівердейл» розгортаються в невеликому американському містечку, де постійно відбуваються дивні речі. У трейлері 4 сезону Арчі (Кей Джей Апа), Вероніка (Каміла Мендес), Бетті (Лілі Рейнхарт) і Джагхед (Коул Спроус) збираються разом, щоб відсвяткувати початок свого випускного класу, але замість безтурботних днів і підготовки до випуску на них чекають нові темні таємниці і скандали. А також пошуки Джагхеда в темному лісі. Що ж з ним трапилося?

Прем'єрна серія 4 сезону «Рівердейла» прибуде на екрани 9 жовтня.

А сьогодні в український прокат виходить кримінальна драма «Шахрайки з Волл-стріт», де Лілі Рейнхарт зіграла разом з Дженніфер Лопез.