Влада (2018)Vice

Трейлер Влада
67%
2
33%
1

Прем'єра в Україні 21 лютого 2019

«The Untold True Story That Changed the Course of History»

Коли світом керують гроші і зв'язки, одна людина може отримати безмежний вплив. Унікальний дар переконання, неабиякий розум і доступ на найвищі рівні влади дозволили йому стати ляльководом серед сильних світу цього. Залишаючись тіньовим гравцем, він назавжди змінив хід історії...

Жанри: біографія, драма, комедія
Бюджет: $40 000 000
Тривалість: 2 г. 12 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 12 грудня 2018

Чи знаєте ви?

По словам Кристиана Бэйла, Адам МакКей приветствовал на съёмочной площадке импровизации. Подготовка актёра к роли Дика Чейни была достаточно серьёзной и углублённой. Бейлу необходимо было изучить не только язык тела Чейни, но и его манеру говорить. Более того, ему пришлось выучить названия всех государственных программ, о которых не мог не знать Чейни, 46-й вице-президент США.

Відео матеріали «Влада»

Рецензія на фільм «Влада»
Щось підгоріло на кухні Вашингтона

20 лютого 2019,  02:09 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Весь світ знає про теракт, що стався в Нью-Йорку 11 вересня 2001 року, і війну США з Іраком, що послідувала за цим, але мало хто знає, що за цією війною стояв не тільки Джордж Буш-молодший, а цілий апарат людей, яких очолював віце-президент США Дік Чейні. Режисер Адам МакКей справедливо припустив, що про нього мало хто чув, тому вирішив просвітити маси, знявши біографічне кіно «Влада», де разом з вівісекцією загадкової постаті віце-президента Чейні він відкриває завісу над закулісними інтригами людей у владі, які, прикриваючись демократією, без зайвого шуму стають унітарними правителями.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Влада». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Влада»

Написати коментар...
Написати коментар...

Влада, фільм 2018
Українська прем'єра 21.02.2019
Жанри: біографія, драма, комедія
США